Medische interesse

vanwegen de bewezen therapeutische werking van het lopen op MBT schoenen is het goed om met uw huisarts, fysiotherapeut of podoloog het profijt van de schoen voor u te bespreken. De huisarts, fysiotherapeut of podoloog zou u ook meer moeten kunnen vertelen over de werking van de schoen en hoe de schoen u kunt helpen of verlichten bij uw medische klachten.

Medisch belang 
MBT schoenen kunnen ook zeer geschikt zijn voor mensen met medische klachten, zoals Voet-, knie-, heup- of rugklachten maar bijvoorbeeld ook voor cellulitis. Als u ernstige klachten heeft is overleg met uw huisarts, fysiotherapeut of podoloog van groot belang. Wij streven ernaar gezamenlijk een oplossing te vinden.

Bent u huisarts, fysiotherapeut of podoloog? 
Als u als huisarts, fysiotherapeut of podoloog ge├â┬»nteresseerd bent in de werking van MBT schoenen en hoe de therapeutische werking van de schoenen mensen kan helpen of verlichten dan vragen wij u graag contact met ons op te nemen om u uitgebreid door ons te laten informeren. Swiss Masai Nederland heeft deskundigen die tevens de medische achtergrond van de schoen aan u kunnen toelichten.

MBTSchoen.nl